Groot interview in AD

In de zaterdagkrant van het AD/Haagsche Courant staat een groot interview van twee pagina’s over het boek  ‘Ben ik nou gek?’

“Wanneer ze een blik werpt op haar pasgeboren zoontje voelt de Voorschotense Saskia Oudshoorn helemaal niets. Een rood, jankend poppetje, dat ook nog over haar heen plast. Dat gehuil, wat een rotgeluid, die baby moet weg! Artsen constateren een zware postnatale depressie.  Die gitzwarte periode vormt nu de basis voor een roman.”

Lees hier verder het gehele artikel in PDF: Interview-AD_Haagsche-Courant

2 gedachten over “Groot interview in AD”

 1. Hoi Saskia, wat een mooi en openhartig interview! Hoewel ik zelf geen moeder ben, denk ik dat het heel goed is dat je het taboe voor postpartem depressie probeert te doorbreken. Voor al die andere moeders die in een zelfde situatie als jij hebben gezeten. Voor al die mensen die niet weten wat het is en/of niet (willen) begrijpen…
  Gaaf dat je je passie bent gaan volgen! Veel succes met je boek(en)! 🙂
  Hartelijke groet, Debbie Helaha

 2. Hoi Saskia,

  Wat een eerlijk en openhartig interview. Op dit moment ben ook ik opgenomen op de PAAZ afdeling van het ziekenhuis in Breda voor dezelfde diagnose en wat je verteld is zo herkenbaar. Vooral het gevoel weg te willen en dat ik mijn zoon vaak ook baby noem. Het is mijn tweede kindje. Ik heb een dochter van 5 jaar waar ik gek op ben. Zij is mijn drijfveer om beter te worden al ik vind het vaak onbeschrijflijk zwaar. Vaak zijn we in mijn gedachten een gezin van 3 ipv 4. Idioot eigenlijk maar ik kan er echter weinig aan doen aan dat gevoel. De schaamte, schuldgevoel enz breekt je soms op en dan wou ik dat ik 5 jaar verder was.

  Ik wil je boek zeker gaan lezen. Fijn dat je er zo openhartig over bent.

  Veel succes en vriendelijke groet,

  Kim

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *